Reumatologie Cluj - Expertiză și Tratament Specializat la Cluj Medical Center

Reumatologie

La Cluj Medical Center, ai acces la servicii de reumatologie de înaltă calitate, alături de reumatologul nostru, Dr. Roxana Roșca. Vino cu bilet de trimitere și beneficiază de evaluare, diagnostic și tratament specializat pentru afecțiunile reumatologice, având încredere că vei primi îngrijire atentă și soluții eficiente pentru o sănătate optimă.

Soluții avansate în reumatologie: Cluj Medical Center

La Cluj Medical Center, te așteaptăm cu servicii specializate de reumatologie. Cu ajutorul echipei noastre și a medicului specialist reumatolog Roxana Roșca, poți beneficia de evaluări detaliate, diagnostic precis și tratament personalizat pentru diverse afecțiuni reumatologice. Ne dedicăm sănătății tale și te sprijinim să gestionezi eficient aceste afecțiuni pentru o viață mai ușoară și fără durere sau disconfort. Contactează-ne acum și descoperă îngrijirea de calitate pe care o oferim pentru a-ți menține starea de sănătate optimă.

Reumatolog Cluj: expertiză în sănătatea aparatului locomotor

Dr. Roxana Roșca, medic specialist în reumatologie, te întâmpină cu profesionalism și o atenție deosebită in ceea ce privește depistarea si tratarea afecțiunilor care țin de spectrul ei de activitate. Aici, la Cluj Medical Center, avem grijă de sănătatea sistemului tău musculo-scheletic și te sprijinim în descoperirea soluțiilor personalizate pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții. Cu o abordare empatică și metode terapeutice complexe, suntem aici pentru a te ghida pe drumul către vindecare și mobilitate. Vino cu bilet de trimitere și încredințează-ne sănătatea ta. Vei primi sprijinul și atenția de care ai nevoie.

Tulburări reumatologice pe care le tratăm Reumatologie Cluj | Cluj Medical Center | Reumatolog Cluj cu bilet de trimitere | Cauți un reutomatolog Cluj implicat? Programează-te cu bilet de trimitere la reumatologie în cadrul Cluj Medicl Center și ai parte de diagnostic și tratament personalizat! Reumatologie Cluj | Cluj Medical Center | Reumatolog Cluj cu bilet de trimitere | Cauți un reutomatolog Cluj implicat? Programează-te cu bilet de trimitere la reumatologie în cadrul Cluj Medicl Center și ai parte de diagnostic și tratament personalizat!

✔ Artrita reumatoidă
✔ Spondilartrite axiale/periferice
✔ Artropatie psoriazica
✔ Boli degenerative articulare (ex: gonartroza, coxartroza, omartroza, spondilartroza etc.)
✔ Boli prin depuneri de microcristale (ex: gută, condrocalcinoza, boală prin depunere de fosfat basic de calciu etc.)
✔ Sindroame dureroase locoregionale (durerea lombară joasă, lombosciatica şi cruralgia de origine discovertebrală, spondilodiscite, spondilolistezis, stenoza de canal spinal, periartrita scapulo-humerală, nevralgia cervico-brahială, epicondilită, entezite, tendinite/tenositovite, rupturi de tendoane, bursite, capsulate, sindroamele canalare)
✔ Boală nediferențiată/mixtă de țesut conjunctiv
✔ Lupus eritematos sistemic
✔ Sindrom Sjogren
✔ Sclerodermie sistemică
✔ Miopatii inflamatorii
✔ Osteoporoză

În cadrul specialității de reumatologie, investigațiile au un rol crucial în diagnosticul și monitorizarea afecțiunilor reumatologice. Acestea includ analize de sânge, cum ar fi testele pentru factorii reumatoizi și markerii inflamatori, care pot oferi indicii importante privind prezența și severitatea unei boli. De asemenea, se folosesc imagistica medicală, precum radiografiile, ecografiile și rezonanța magnetică (RMN), pentru a evalua structurile articulare și țesuturile moi afectate. Toate aceste investigații sunt esențiale pentru a ghida medicul reumatolog în alegerea celei mai bune strategii terapeutice pentru fiecare pacient în parte.

Diagnosticul corect este esențial pentru a stabili planul de tratament potrivit pentru fiecare pacient în parte. Dr. Roxana Roșca utilizează expertiza sa și cunoștințele în domeniul reumatologiei pentru a pune un diagnostic precis și pentru a oferi pacienților cele mai bune opțiuni terapeutice. Ea colaborează cu pacienții pentru a înțelege nevoile și preocupările lor și pentru a le oferi soluții personalizate, menite să îmbunătățească calitatea vieții și să reducă simptomele bolii reumatologice.

Tratamentele pot varia de la medicamente antiinflamatoare, analgezice și corticosteroizi pentru a reduce inflamația și ameliora simptomele, până la medicamente modulatoare ale sistemului imunitar, care pot încetini evoluția bolii și reduce leziunile articulare. Pe lângă tratamentul farmacologic, Dr. Roxana Roșca promovează un stil de viață sănătos, care include exerciții fizice regulate, o alimentație echilibrată și gestionarea stresului.

Monitorizarea constantă și consultările periodice cu medicul reumatolog sunt esențiale pentru a evalua progresul tratamentului și pentru a ajusta planul terapeutic în funcție de răspunsul individual al pacientului. Dr. Roxana Roșca își asigură pacienții că vor beneficia de cea mai bună îngrijire și de suport pe parcursul întregului proces terapeutic, pentru a-i ajuta să își îmbunătățească calitatea vieții și să se bucure de o stare de sănătate mai bună.

Servicii decontate CNAS
MEDIC SPECIALIST

Dr. Roșca Roxana

Dr. Roxana Roșca este medic specialist în reumatologie, adunând experiență la Clinica de Reumatologie din Cluj-Napoca și în unități medicale specializate din Franța. Având cunoștințe în diagnosticarea și tratarea diverselor afecțiuni reumatologice, atât mecanice, cât și autoimune/inflamatorii, Dr. Roșca se dedică oferirii unei îngrijiri de calitate pacienților săi.


Abordând fiecare pacient cu empatie și răbdare, Roxana Roșca depune eforturi constante pentru a elabora planuri de tratament personalizate, adaptate nevoilor individuale. Ea este, de asemenea, activ implicată în domeniul academic și în dezvoltarea continuă a abilităților profesionale, având ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților săi. Cu angajamentul său, încearcă să ofere pacienților o viață mai sănătoasă și mai confortabilă.

OFERTĂ

TARIFE

DENUMIRE
PREȚ
CONSULT INIȚIAL
300 Lei
CONTROL
200 Lei
ELIBERARE REFERATE MEDICALE
150 Lei
INFILTRAȚII ECO GHIDATE (fără substanță medicamentoasă)
150 Lei
Medic specialist

Dr. Bădărînză Maria

A absolvit facultatea de Medicină în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2013. Pregătirea în rezidențiat a efectuat-o în Clinica de Reumatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Cluj-Napoca”, iar din 2017 este medic specialist. În 2019 a obținut competență de ecografie musculo-scheletală ceea ce îi permite o evaluare mai completă a pacienților cu patologie musculo-scheletală. În plus, din 2018 este și asistent universitar la disciplină Medicală 2 a UMF “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, iar în 2020 a obținut titlul de doctor în Medicină. În toți acești ani a îmbinat grija pentru pentru evaluarea și diagnosticarea pacienților cu dedicarea predării studenților de la facultatea de Medicină.


Din 2023 s-a alăturat echipei medicale a Cluj Medical Center unde va încerca să ofere profesionalism în diagnosticarea și tratarea pacienților cu patologie musculo-scheletală și/sau autoimună.

COMPETENȚE ÎN ECOGRAFIE

OFERTĂ

TARIFE

DENUMIRE
PREȚ
CONSULT INIȚIAL
300 Lei
CONTROL
200 Lei
ELIBERARE REFERATE MEDICALE
150 Lei
INFILTRAȚII ECO GHIDATE (fără substanță medicamentoasă)
150 Lei
ECOGRAFIE MUSCULO-SCHELETALĂ
250 Lei
Contact Icon
Reumatologie Cluj | Cluj Medical Center | Reumatolog Cluj cu bilet de trimitere | Cauți un reutomatolog Cluj implicat? Programează-te cu bilet de trimitere la reumatologie în cadrul Cluj Medicl Center și ai parte de diagnostic și tratament personalizat! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles