Mărginean Laura, medic neurolog pediatru în Cluj

Neurologie pediatrică

Dacă ești în căutarea unui neurolog pediatru în Cluj, centrul nostru medical din Cluj are ușile larg deschise. Indiferent de problemele neurologice cu care se confruntă copilul tău te asigurăm că vei primi o îngrijire atentă, personalizată și bazată pe cele mai recente tehnologii și tratamente disponibile.

Neurologie Pediatrică și îngrijire specializată pentru sănătatea copiilor

Neurologia Pediatrică este o călătorie care are misiunea de a oferi o buna îngrijire pentru micuții voștri. Cu o expertiză solidă și o pasiune pentru domeniul neurologic, suntem pregătiți să abordăm cu profesionalism și compasiune diversele probleme neurologice pe care copiii le pot întâmpina. Fie că este vorba despre tulburări de dezvoltare, epilepsie, migrene sau alte afecțiuni neurologice, ne străduim să înțelegem nevoile unice ale fiecărui copil și să oferim soluții personalizate. În efortul nostru de a sprijini sănătatea neurologică a copiilor, ne bazăm pe cele mai recente cercetări și tehnologii medicale, asigurându-ne că micuții beneficiază de tratamente avansate și atenție medicală de cea mai înaltă calitate. Încredințați-ne sănătatea copiilor voștri și vom face tot posibilul să le oferim o viață fericită și sănătoasă.

Neurolog Pediatric Cluj, sănătatea copiilor este o prioritate

Ne bucurăm că ai ales Cluj Medical Center și că a încredere că aici vei găsi un neurolog pediatru experimentat, pregătit să abordeze o gamă variată de afecțiuni neurologice, de la tulburări de dezvoltare până la migrene și epilepsie. Înțelegem cât de importantă este sănătatea copiilor tăi, așa că ne concentrăm pe diagnosticarea precisă și tratamente care să se finalizeze cu succes. Avem experiență vastă și acces la tehnologii medicale de ultimă generație, astfel încât să putem oferi îngrijire de calitate superioară. Suntem alături de tine și de copilul tău în fiecare etapă a călătoriei către o sănătate neurologică optimă. Vino să descoperi soluțiile remarcabile pe care le oferim pentru sănătatea micilor tăi în centrul nostru din Cluj-Napoca.

Afecțiunile neurologice pe care le tratăm Neurolog Pediatru Cluj - Cluj Medical Center - Neurologie pediatrică Cluj | Medic Neurolog Pediatru Cluj Dr. Laura Mărginean- Expert în diagnostic și tratamentul afecțiunilor neurologice la copii. Programați o consultație astăzi la Cluj Medical Center! Neurolog Pediatru Cluj - Cluj Medical Center - Neurologie pediatrică Cluj | Medic Neurolog Pediatru Cluj Dr. Laura Mărginean- Expert în diagnostic și tratamentul afecțiunilor neurologice la copii. Programați o consultație astăzi la Cluj Medical Center!

✔ Tulburări de dezvoltare
✔ Malformații congenitale
✔ Boli neuromusculare
✔ Deficit intelectual
✔ Convulsii
✔ Tulburări de miscare
✔ Paralizii cerebrale
✔ Tulburări de somn

Investigațiile medicale, cu accent pe electroencefalografia (EEG), reprezintă un element esențial în abordarea noastră în Neurologia Pediatrică din Cluj. Alături de EEG, desfășurăm și alte proceduri personalizate, menite să răspundă nevoilor specifice ale copiilor, fără a sublinia explicit utilizarea altor investigații precum CT sau RMN în cadrul clinicii noastre.

Neurologul pediatric din cadrul Cluj Medical Center utilizează abordări avansate și tehnologii de ultimă generație pentru a stabili diagnosticul corect și precis pentru fiecare mic pacient. Înțelegem cât de important este să identificăm temeinic cauza problemelor neurologice pe care le întâmpină copiii și, de aceea, punem accent pe evaluarea detaliată a simptomelor și istoricului medical.

În urma diagnosticării corecte, dezvoltăm planuri de tratament personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui copil. Prioritatea noastră este să oferim o îngrijire completă și să susținem familiile în procesul de recuperare și îmbunătățire a calității vieții copiilor noștri dragi.

La Cluj Medical Center punem accent pe întreținerea sănătății neurologice prin consulturi regulate și sfaturi oferite părinților. Promovăm un stil de viață sănătos și recomandăm măsuri de prevenție pentru copiii care se află în îngrijirea medicului neurolog pediatru din Cluj Medical Center.

Servicii decontate CNAS
MEDIC PRIMAR - NEUROLOGIE PEDIATRICĂ

DR. LAURA MĂRGINEAN

Dr. Laura Mărginean este un medic primar neuropediatru cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul sănătății copilului și adolescentului. A absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș în 2001 și a urmat rezidențiatul în neurologie pediatrică la Spitalul Clinic de Copii Cluj-Napoca.


De asemenea, Dr. Mărginean este membră a Colegiului Medicilor din România, a Societății Române de Neurologie Pediatrică, a European Paediatric Neurology Society. Ca medic primar neuropediatru  în cadrul Clinicii Cluj Medical Center, Dr. Laura Mărginean își aduce contribuția în domeniul sănătății copiilor. Cu o abordare caldă și spijin constant, Dr. Laura Mărginean își propune să depășească împreună cu pacienții și părinții lor problemele.

OFERTĂ

TARIFE

DENUMIRE
PREȚ
CONSULT INIȚIAL
300 Lei
CONTROL
250 Lei
EEG SOMN COPII
350 Lei
VIDEO EEG COPII
300 Lei
REFERAT MEDICAL
150 Lei
CONSULT ȘI ELIBERARE CERTIFICAT
350 Lei
Contact Icon
Neurolog Pediatru Cluj - Cluj Medical Center - Neurologie pediatrică Cluj | Medic Neurolog Pediatru Cluj Dr. Laura Mărginean- Expert în diagnostic și tratamentul afecțiunilor neurologice la copii. Programați o consultație astăzi la Cluj Medical Center! - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles