Expertiză și Tratament Specializat la Cluj Medical Center - Psihiatrie pediatrică de înalta caliate umană și medicală

Psihiatrie pediatrică

Sunteți în căutarea unui Psihiatru Pediatric în Cluj? Bine ați venit la Cabinetul de Psihiatrie Pediatrică al Cluj Medical Center, unde Dr. Ilea Maria, Medic Primar în Psihiatrie Pediatrică, oferă servicii specializate și îngrijire empatică pentru copii și adolescenți. Programează acum o consultație și asigură-te că cel mic primește sprijinul de care are nevoie pentru sănătatea mintală și pentru o dezvoltare armonioasă.

Ghid pentru suflete tinere - Psihiatrie Pediatrică Cluj

La Cluj Medical Center oferim îngrijire specializată și empatică pentru copii și adolescenți prin serviciile noastre de Psihiatrie Pediatrică. Dr. Ilea Maria, Medic Primar în Psihiatrie Pediatrică, ne călăuzește cu pasiune și expertiză în lumea delicată a sănătății mentale a celor mici. În cabinetul nostru de Psihiatrie Pediatrică din Cluj, punem accent pe înțelegerea profundă a nevoilor emoționale ale copiilor și oferim tratamente personalizate pentru a-i sprijini în dezvoltarea lor armonioasă. Suntem aici pentru a oferi lumina și susținerea necesară pe drumul lor către o sănătate mentală mai bună și o copilărie fericită.

Psihiatru Pediatric Cluj - Sprijin în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

In clinica noastră de Psihiatrie Pediatrică Cluj beneficiezi de consultații de specialitate pentru evaluarea comportamentului copilului tău. Echipa noastră, condusă de Dr. Ilea Maria, Medic Primar în Psihiatrie Pediatrică, se concentrează pe dezvoltarea armonioasă a copiilor, inclusiv achizițiile legate de vorbire, socializare și percepția mediului. Înțelegem importanța acestor aspecte pentru o copilărie fericită și echilibrată și îți oferim sprijinul necesar pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă a copilului tău. Programează acum o consultație cu Psihiatru Pediatric Cluj Dr. Ilea Maria și lasă-ne să fim alături de tine pe parcursul acestui drum important al creșterii copilului tău.

Afecțiunile psihice pe care le tratăm Psihiatru Pediatric Cluj - Cluj Medical Center - Cabinet Psihiatrie Pediatrică Cluj | In cadrul cabinetului de Psihiatrie Pediatrică din Cluj, Dr. Ilea Maria oferă suport empatic și îngrijire de calitate pentru sănătatea mentală a copiilor. Beneficiază de evaluare și tratament specializat într-un mediu prietenos și confortabil. Programează o consultație la psihiatrul copiilor din Cluj și oferă micuților tăi o copilărie fericită și echilibrată Psihiatru Pediatric Cluj - Cluj Medical Center - Cabinet Psihiatrie Pediatrică Cluj | In cadrul cabinetului de Psihiatrie Pediatrică din Cluj, Dr. Ilea Maria oferă suport empatic și îngrijire de calitate pentru sănătatea mentală a copiilor. Beneficiază de evaluare și tratament specializat într-un mediu prietenos și confortabil. Programează o consultație la psihiatrul copiilor din Cluj și oferă micuților tăi o copilărie fericită și echilibrată

✔ Tulburare hiperkinetica cu deficit de atenție
✔ Tulburări din spectrul autist
✔ Întârziere în dezvoltarea mentală
✔ Întârziere în achizițiile școlare
✔ Tulburări de comportament
✔ Tulburări emoționale
✔ Ticuri motorii și /sau vocale
✔ Tulburări de control a impulsurilor
✔ Tulburări de alimentație ( bulimie nervoasă, anorexie nervoasă, altele)
✔ Tulburări psihotice acute, schizofrenie, tulburare schizoafectivă
✔ Tulburări afective ( TAB , Tulburări depresive)
✔ Tulburări psihoorganice

Utilizând metode și instrumente specifice, precum interviuri clinice, teste psihologice și observații detaliate, ne străduim să identificăm și să înțelegem nevoile individuale ale fiecărui mic pacient. Investigațiile noastre ne ajută să formulăm un diagnostic precis și să stabilim un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor și dezvoltării unice ale copilului. Prin intermediul acestor investigații riguroase, oferim copilului tău sprijinul optim pentru o sănătate mintală și o dezvoltare armonioasă.

Procesul de diagnostic implică o evaluare detaliată și atentă a comportamentului, emoțiilor și stării mentale a copilului tău. Echipa noastră de specialiști din Cluj, condusă de Dr. Ilea Maria, Medic Primar în Psihiatrie Pediatrică, utilizează expertiza și instrumentele specifice pentru a identifica și înțelege cauzele posibile ale tulburărilor și dificultăților emoționale ale copilului. Prin dialogul empatic și comunicarea deschisă cu părinții, ne asigurăm că obținem o imagine completă a contextului familial și a istoricului medical al copilului.

Ne angajăm să furnizăm copilului tău îngrijire de calitate și soluții personalizate pentru sănătatea mentală. Echipa noastră de specialiști, condusă de Dr. Ilea Maria, Medic Primar în Psihiatrie Pediatrică din cadrul Cluj Medical Center, abordează cu empatie și interes fiecare situație unică pentru a oferi un tratament adecvat. În funcție de diagnosticul stabilit, folosim terapii psihologice, terapii medicamentoase sau o combinație a acestora, având în vedere întotdeauna confortul și bunăstarea copilului.

Importanța îngrijirii pe termen lung și a întreținerii stării de sănătate mintală a copilului tău este fundamentală. Prin terapii de întreținere, consiliere și consiliere familială, ne concentrăm pe menținerea echilibrului emoțional și creșterea sănătoasă a copilului tău. Împreună cu părinții și familia, ne străduim să asigurăm un mediu favorabil în care copilul să se dezvolte într-un mod armonios și să aibă parte de o copilărie fericită și împlinită.

Servicii decontate CNAS
MEDIC PRIMAR - PSIHIATRIE PEDIATRICĂ

DR. ILEA MARIA

Dr. Ilea Maria Julianna este medic primar Psihiatrie Pediatrică cu o experiență de  peste 15 ani în domeniul sănătății mintale a copilului și adolescentului. A absolvit Facultatea Medicină Generală în cadrul UMF ” Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca în 2007, apoi a urmat rezidentiatul în specialitarea Psihiatrie  Pediatrică în Cluj Napoca. Concomitent cu practica medicală a urmat cursurile de formare în Psihoterapie Pozitivă, Terapii cognitiv-comportamentale și Hipnoză eriksoniana.


Actual Dr.Ilea Maria Julianna este membru al Colegiului Medicilor din România, al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației de Psihoterapie Pozitivă. Ca medic primar psihiatrie pediatrică în cadrul Clinicii Cluj Medical Center, Dr.Ilea Maria Julianna  se adresează diverselor tulburări de comportament, emoționale, de dezvoltare și de adaptare ale copiilor și adolescenților, bazându-se pe experiența acumulată și o atitudine caldă, empatică și echilibrată, adaptată nevoilor specifice ale paciențiilor și familiilelor.

OFERTĂ

TARIFE

DENUMIRE
PREȚ
CONSULT INIȚIAL
300 Lei
CONTROL
200 Lei
CONSULTAȚIE ȘI ELIBERARE DOCUMENTE MEDICALE SPECIALE
300 Lei
CONSILIERE PSIHIATRICĂ ȘI PSIHOTERAPIE
250 Lei
Contact Icon
Psihiatru Pediatric Cluj - Cluj Medical Center - Cabinet Psihiatrie Pediatrică Cluj | In cadrul cabinetului de Psihiatrie Pediatrică din Cluj, Dr. Ilea Maria oferă suport empatic și îngrijire de calitate pentru sănătatea mentală a copiilor. Beneficiază de evaluare și tratament specializat într-un mediu prietenos și confortabil. Programează o consultație la psihiatrul copiilor din Cluj și oferă micuților tăi o copilărie fericită și echilibrată - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles