Punem sănătatea inimii pe primul loc!

Cardiologie

Indiferent de problema ta cardiacă, suntem pregătiți să te ajutăm să îți menții inima sănătoasă și să trăiești o viață activă. Programează o consultație la Cluj Medical Center, specialitatea Cardiologie și începe-ți călătoria spre o inimă puternică și sănătoasă!

Cardiologie de top în Cluj - Îngrijire excepțională pentru inima ta

Secția de cardiologie din Cluj a centrului nostru medical asigură sănătatea și buna funcționare a inimii tale. Indiferent de nevoile tale cardiace, de la evaluări preventive și diagnosticare precisă și până la tratamente eficiente, suntem aici pentru a-ți oferi îngrijirea pe care o meriți. Realizăm investigații amănunțite și stabilim cele mai potrivite soluții terapeutice pentru fiecare pacient, având ca obiectiv menținerea sănătății inimii și îmbunătățirea calității vieții. Vino să ne cunoșți și să începem împreună o călătorie către o inimă fericită și plină de vitalitate!

Cardiolog Cluj - Consultații în acord cu CAS, la Clinica sau în confortul casei tale

În acord cu CAS, pe baza biletului de trimitere, îți oferim consultații cardiologice la sediul clinicii. Dacă ești în căutarea unui cardiolog dedicat sănătății inimii tale, dr. Hada Daniela își va adapta programul pentru a-ți oferi o consultație cardilogică flexibilă și de calitate. Simptome precum dureri în piept, palpitații, dificultăți de respirație, dureri la nivelul membrelor inferioare sau modificări fizice (leziuni, edeme), precum și dureri de cap pulsatile pot indica posibile probleme cardiace, iar o vizită la cardiolog este esențială pentru evaluarea adecvată și tratamentul corespunzător. Cu experiență vastă în domeniul cardiologiei și o abordare empatică, dr. Hada Daniela își propune să fie alături de tine în fiecare pas al călătoriei către o inimă sănătoasă.

Afecțiunile cardiovasculare pe care le tratăm Cardiologie Cluj - Consultații Cardiolog cu bilet de trimitere | Cluj Medical Center | Consultații de specialitate în cardiologie la Cluj! Oferim consultatii la cardiolog Cluj cu bilet de trimitere pentru o evaluare precisă și tratament adecvat. Programări la cardiolog Cluj și  Consultații CAS cu bilet de trimitere, atât la clinică cât și la domiciliu. Cardiologie Cluj - Consultații Cardiolog cu bilet de trimitere | Cluj Medical Center | Consultații de specialitate în cardiologie la Cluj! Oferim consultatii la cardiolog Cluj cu bilet de trimitere pentru o evaluare precisă și tratament adecvat. Programări la cardiolog Cluj și  Consultații CAS cu bilet de trimitere, atât la clinică cât și la domiciliu.

✔ Cardiopatia ischemică
✔ Hipretensiunea
✔ Palpitațiile- Aritmiile, fibilatie
✔ Dislipidemie
✔ Patologia arterial sau venoasă a mebrelor inferioare – varice, insuficientă venoasa , tromb, arteriopatii
✔ Recuperare cardiovasculară în diferite afecțiuni cardiace- post infarct miocardic, după revascularizare cardiacă sau la nivelul membreor inferioare după chirurgia cardiacă

În cadrul examinării cardiologice, consultul cardiologic reprezintă un moment esențial în care pacientul are ocazia să interacționeze cu medicul specialist pentru evaluarea stării inimii și stabilirea unui diagnostic adecvat. Evaluarea fizică atentă și investigațiile precum electrocardiograma, monitorizarea Holter TA și Holter ECG, precum și ecocardiografia Doppler, sunt utilizate pentru a obține informații esențiale despre sănătatea cardiacă. În plus, testul de efort pe covor rulant este o metodă relevantă pentru a evalua rezistența și starea funcțională a inimii.

Prin intermediul electrocardiogramei, ecocardiografiei, teste de efort, monitorizări Holter, investigațiilor imagistice și analizelor de sânge, se obțin informații detaliate despre starea inimii și a sistemului circulator, ajutând la stabilirea unui diagnostic precis și la planificarea unui tratament adecvat pentru fiecare pacient. Diagnosticul corect și timpuriu este esențial pentru începerea promptă a terapiei și pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților cu afecțiuni cardiace.

Schema de tratament medicamentos este individualizată pentru fiecare pacient și depinde de afecțiunea sa specifică. Aceasta poate include administrarea de medicamente pentru controlul tensiunii arteriale, reducerea colesterolului, menținerea ritmului cardiac normal și gestionarea simptomelor insuficienței cardiace. Pe lângă tratamentul medicamentos, se poate recomanda o conduită asociată, care implică acordarea de atenție aspectelor precum infecțiile, regimul alimentar adecvat și efectuarea de evaluări biologice periodice pentru monitorizarea evoluției afecțiunii și ajustarea tratamentului în consecință.

Pacienții vor fi monitorizați în continuare de medicul cardiolog pentru a detecta eventualele schimbări în starea lor de sănătate și pentru a interveni în mod prompt, în cazul în care este necesar. Prin urmarea unui plan de îngrijire și recuperare adecvat, pacienții pot avea parte de o îmbunătățire semnificativă a sănătății inimii.

Servicii decontate CNAS
MEDIC PRIMAR CARDIOLOG

DR. HADA DANIELA

Medic primar cardiologie cu o experiență de 16 ani în domeniul cardiologic.


DR. HADA DANIELA este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatiegnau” Cluj Napoca. Pe perioada Rezidentiatul în Specialitatea de Cardiologie a avut ocazia să învețe de la profesori cu experiență atât din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare cât și din Cardul Instittultului “Ininimii Nicolae Stancioliu.’’ Este membră atât a Colegiului Medicilor din România  cât și al  Societății Române de cardiologie.


În calitate de medic cardiolog, pasiunea, empatia și dorința permanentă de a oferi fiecărui pacient consultat cel mai bun plan de tratament individualizat sunt definitorii. Scopul este de a menține o legătură continuă cu pacienții în vederea îmbunătățirii treptate a stării lor de sănătate.


În cadrul Cluj Medical Center Dr. Daniela Hada spune: “Îmi doresc să fiu înconjurată de inimi sănătoase, suflete bune și știu că vom avea un viitor mai strălucitor. ”

OFERTĂ

TARIFE

DENUMIRE
PREȚ
CONSULT INIȚIAL
250 Lei
CONTROL LA TREI LUNI
200 Lei
CONTROL LA O LUNA
150 Lei
REFERAT MEDICAL
150 Lei
EKG
150 Lei
TEST DE EFFORT
350 Lei
ECOCARDIOGRAFIE DOPPLER
350 Lei
ECOGRAFIE DOPPLER ARTERIALĂ MEMBRE INFERIOARE
400 Lei
ECOGRAFIE DOPPLER ARTERIALĂ MEMBRE SUPERIOARE
400 Lei
ECOGRAFIE DOPPLER VENOASĂ MEMBRE INFERIOARE
400 Lei
ECOGRAFIE DOPPLER VENOASĂ MEMBRE SUPERIOARE
400 Lei
ECOGRAFIE DOPPLER ARTERE CAROTIDE / VERTEBRALE
400 Lei
MĂSURARE INDICE GLEZNA BRAȚ
150 Lei
MONITORIZARE HOLTER EkG 24h
400 Lei
MONITORIZARE HOLTER EKG 48 h
500 Lei
MONITORIZARE HOLTER TA
250 Lei
AVIZ PREOPERATOR ( EKG, ECOCARDIOGRAFIE , SCOR LEE )
600 Lei
PACHET CARDIO CMC ( CONSULT CARDIOLOGIC, EKG, ECODOPPLER CARDIAC )
500 Lei
PACHET CARDIO CMC PLUS ( PACHET CARDIO CMC + TEST DE EFORT)
800 Lei
Contact Icon
Cardiologie Cluj - Consultații Cardiolog cu bilet de trimitere | Cluj Medical Center | Consultații de specialitate în cardiologie la Cluj! Oferim consultatii la cardiolog Cluj cu bilet de trimitere pentru o evaluare precisă și tratament adecvat. Programări la cardiolog Cluj și  Consultații CAS cu bilet de trimitere, atât la clinică cât și la domiciliu. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles